The Blue Parrot Swingcafé part III ——> with special Swing Jammsession !!


 

Blue Parrot Swing in feestzaal Cocteau tweewekelijks op woensdag is ondertussen aan zijn derde editie toe ! En wat voor één ! Door een gelukkige samenloop van positieve energie is er vanavond een jammsessie gepland tussen onze eigenste Gentse Steamy Hazels en een Louis Prima style Bulgarian Gypsy orkest. De swingvonken zullen er af vliegen!

U kunt er dan naar hartelust danskes placeren (lindy hop, jive, swing), genieten van zalige muziek en/of een pintje drinken aan de bar.
Kortom, uw alternatief voor woensdagavond!
Toegang is gratis, muziek wordt verzorgd door Alleycat Al en gastdj’s …

Leren Lindy Hoppen ?: Van 19.30 tot 20.30 Lindy hop class level 1 (semi advanced) Er kunnen nog mensen bij… De lessen gaan WEKELIJKS door in feestzaal Cocteau, om de 2 weken aansluitend Blue Parrot Swingcafe…

(er zijn afwijkingen mogelijk in dit tweewekelijks ritme, indien feestzaal Cocteau verhuurd is kan het helaas niet doorgaan)

De eerste editie op woe 18 mei was alvast een schot in de roos ! Goede sfeer en muziek en een dansvloer vol swingende lijvekes.

Foto’s vind je op : http://www.flickr.com/photos/zoetwaterkonijn/5700614837/in/photostream

deze foto’s zijn genomen tijdens de Casablanca fuif, in dezelfde zaal… zo heb je een idee over de ruimte.

Volg de laatste info op deze blog door je te abonneren ( zie:”subcribe” in balk bovenaan) of op FB : http://www.facebook.com/event.php?eid=124531904293848

Volgende editie is nu woensdag om 20.30 u , voorafgegaan door 1 u lindy hop les niv.1 (van 19.30u-20.30u) De lessen gaan wekelijks door.

Iedereen (beginners,advanced of non dancing !) welkom 🙂

Swingende groeten van de Blue Parrot & Co !

Ivan

Over Ivan Van Wassenhove

ik ben een gepassioneerd danser van Salsa en Lindy Hop, lesgever in deze stijlen, maar hou ook veel van fotografie en reizen voor zover er tijd rest...
Dit bericht werd geplaatst in The Blue Parrot Swingcafé en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie